Vandaag mochten de kindjes uit de derde kleuterklas voor het eerst op bezoek naar het eerste leerjaar! Gevoelens bij de kinderen: spanning, enthousiasme, nieuwsgierig, nerveus…smiley Onze kindjes uit het tweede kleuter bleven bij de juf in de klas om verder te werken aan hun moederdagcadeau.

Ze leerden de juf kennen en natuurlijk kregen ze ook een rondleiding in de klas. Als afsluiter konden ze ook nog naar een kort filmpje kijken op het groot, digitaal bord in de klas. Juf Nancy vertelde aan onze juf dat we allemaal flink ons best deden! smiley

De kindjes van het eerste leerjaar mochten tijdens deze kennismaking eventjes terug naar de derde kleuterklas… Ze haalden er herinneringen op en konden genieten van de verschillende speelhoekjes in de klas. smiley

Alle kinderen vonden de wissel superleuk en kijken al uit naar de volgende keer…