We hadden deze week al een druk weekje! We begonnen aan ons nieuw thema ‘de boerderij’, maar tussendoor werken we ook aan onze kostuumpjes en onze dansjes voor het schoolfeest!

Deze week leerden we al dat de dieren ook een mama, een papa en een kindje hebben EN dat deze elk een eigen naam hebben. bvb de familie paard: papa is een hengst, mama is een merrie en het kindje noemen we een veulen. Toch moeten we nog een beetje oefenen, want we vergeten sommige namen. We schreven ze ook al in onze alfabetmap, waarin we ze sorteren per beginletter.

Onze kring hangt al vol foto’s van de boerderij en zijn diertjes. En onze thematafel staat al vol spulletjes die de kindjes meebrachten, die we uitvoerig bespraken en met fierheid op de tafel plaatsten! Superleuk!

Maandag is er een rustdagje en dinsdag beginnen we met een testje voor onze oudsten van de klas, nl de kontrabas!

Prettig weekend en geniet van de zonnige momentjes buiten. Tot dinsdag!