Hallo,

De sint is weer vertrokken naar Spanje. Heb je al de foto gevonden van uw kapoen bij de sint op onze FB-pagina? Nog niet?? Zeker eens checken zou ik zeggen…

Maandag begonnen we het laatste thema van 2015, nl. ‘het nieuwe jaar’. We hebben de klas met zijn alles versierd, zodat de kerstsfeer er goed inzit. Maar natuurlijk bekeken we eerst alle materialen en vertelden we wat het allemaal was. Het leukste??? De kerstboom versieren met superveel ballen!!! In de knutselhoek zijn we al drukjes in de weer om onze nieuwjaarsbrief te maken, maar helaas mogen jullie deze voorbereidingen niet zien… Onze zandtafel is nu een kersttafel geworden, waar er twee minikerstboompjes staan die de kleuters zelf kunnen versieren. Ook de poppenhoek kreeg een kerstsfeer en dat vinden de kleuters superleuk! Hierbij enkele sfeerbeelden van de kinderen die in de hoekjes werken/spelen. Oja, Pistache kwam ook weer even langs met een nieuw avontuur, waarbij Zoe ziekjes is. Nu kunnen de kleuters ook dit verhaaltje beluisteren en de bijpassende spelletjes spelen op de klascomputers!