Met de wattenballetjes van carnaval speelden we een moeilijk spelletje deze week. Op het blauwe blad legde juf een aantal balletjes. Op het rode blad moesten we er ééntje minder leggen en op het groene blad ééntje meer. Iedereen mocht eens werken op het rode blad en op het blauwe blad. We vonden dit wel heel moeilijk, vooral dat er slechts ‘ééntje’. Daarom besloot onze juf om het de dag opnieuw nog eens te proberen, maar dan in kleinere groepjes en dat lukte voor sommigen al veel beter!

Daarnaast werkten we ook in de knutselhoek rond carnaval. We kregen een foto van ons gezichtje en moesten er een clowntje van maken. Ook op de computer konden we zelf een grappig gezichtje ontwerpen…

Volgende week gaan we verder met het thema ‘Carnaval’. Vergeet niet dat we vrijdagnamiddag een supercool carnavalsfeestje hebben in onze kleuterschool!!!