Deze namiddag werkten we samen met het eerste leerjaar! We vonden het superleuk en ook wel spannend…

De boekenmolen is een nieuw project van onze juf en de juf van het eerste leerjaar. We luisteren naar een verhaal en daarna kijken we naar de digitale versie ervan. Daarna moeten we aan het werk in kleine groepjes. Er zijn 7 verschillende opdrachten: toneel, memorie, logische volgorde, nastempelen, rijmwoorden, wat hoort bij wie? en kleur enkel wat in het verhaaltje voorkomt. De kinderen worden in kleine groepjes verdeeld en krijgen enkele minuten de tijd per hoekje, daarna schuiven we door. De bedoeling is dat iedereen van elke activiteit kan proeven en dat ze ook samen overleggen. Het was een drukke namiddag, maar toch ook wel leerrijk en heel leuk! We kijken alvast uit naar onze volgende afspraak met de boekenmolen!!!

Alle foto’s kun je ook op onze fb-pagina vinden…