Deze week was een kortere week, want ezelsmaandag mochten we nog eventjes thuisblijven.
Dinsdag begonnen we de klasweek en hier staan twee dingen centraal.

We bespreken een boek, nl “Elmer”: hoe ziet het boek eruit, wat staat er allemaal op, wat is de bedoeling van het boek, wie heeft dit geschreven, … En natuurlijk hebben we het verhaaltje ook gelezen en leuke spelletjes rond gedaan. Onder andere mochten we in de kranten zoeken naar de lettertjes van ‘elmer’.

Daarnaast gingen we tijdens hoekenwerk elk om de beurt bij de juf of bij meester Kenny om een testje te doen. De dudal-test omvat verschillende kleinere testjes die met taal, geheugen en rekenen te maken hebben.

Daarnaast mochten we op dinsdag een extra uurtje turnen met meester Stijn, gelukkig konden we dit nog eventjes onder een stralend zonnetje doen. Op woensdag mochten we opnieuw turnen met meester Stijn. En onze laatste schooldag van deze week sluiten we traditioneel af met een zwemles…

Zo zie je maar, een korte maar drukke week…