Deze week werd onze laatste week rond het gekozen thema ‘Dokter, ik ben ziek’.
In de taalhoek kregen we de kans om de woordjes na te schrijven van de spulletjes in onze dokterstas. In de knutselhoek konden we kiezen tussen enkele werkjes… We konden onder andere kiezen om een röntgenfoto te maken van onze hand en knippen van geometrische figuren en deze plakken tot ofwel een ziekenwagen ofwel een dokter. Dit vonden sommigen wel een beetje moeilijk, maar ze hielden wel vol en kregen een mooi eindresultaat!

Naast ons thema in de klas waren er ook weer veel leuke dingen te beleven: we mochten deze week weer tweemaal turnen met meester Stijn en op vrijdag eindigen we terug in het zwembad voor de lesjes beginnend zwemmen! Op donderdagvoormiddag stond de toetertest op de agenda, waar we heel aandachtig moesten luisteren en geconcentreerd moesten werken. In de namiddag waren, als beloning voor het vele werken, alle hoekjes open!