We kregen nog een extra dagje paasvakantie en begonnen dus maar op dinsdag in onze klas.
Deze week stond in het teken van ‘welkom terug’ en ‘onze vernieuwde winkel’.
Op dinsdag konden we allemaal uren vertellen over de leuke dingen die we tijdens de vakantie hadden meegemaakt. We maakten dan ook een tekening over het leukste moment en vertelden hierover in de kring. Onze juf had ook twee grote dozen mee: in de ene zat een winkelwagentje voor onze vernieuwde winkel en in de tweede doos zaten allerlei nieuwe spulletjes voor de winkel! We hebben alles samen besproken en daarna samen de winkel ingericht.
We namen ook het speelgoedgeld waar en maakten samen met de juf een prijslijst voor alle spulletjes. Die we uithangen in de winkel, zodat iedereen het goed kan zien! Natuurlijk wou iedereen in deze nieuwe hoek spelen en werd er daarom gebruik gemaakt van een beurtrol…