Vandaag hebben we samengewerkt met het tweede kleuter. We willen ons voortuintje opvrolijken met zonnebloemen en vandaag hebben we de zaadjes in de aarde gestopt! We hebben allemaal in een eierdoosje wat aarde mogen doen, daarna een zaadje erop gelegd en opnieuw wat aarde. Op het einde werd er over alle doosjes water gegoten. De zaadjes krijgen de kans om goed te ontkiemen in de beide klassen (in een groeiserre). Wanneer deze groot genoeg zijn, zullen we de planten verplanten naar ons tuintje.
Daarnaast hebben we ook nog twee andere soorten bloemetjes gezaaid in grote potten. Deze potten staan nu in onze tuin.
Vol spanning zullen we elke dag eens gaan piepen of er al iets aan het veranderen is…
(Hieronder enkele foto’s, maar alle kleuters hebben geholpen en dit kan je zien op onze fb-pagina)