Deze weer werken we over heksjes in Halloween… We hebben geleerd om onze naam in mensentaal te zoeken en te kleven. Daarvoor moesten we onze gewone letters zoeken in de legende en daar kwamen we te weten welk tekentje de heksen hiervoor gebruiken… Daarnaast maakten we ook kennis met onze letterstempels. Maar om te weten wat we moesten stempelen, gingen we in de klas op zoek naar woordjes die de heksjes leuk vinden. Onze juf toonde dan hoe we de stempels moeten gebruiken en daarna mochten we het proberen. Een derde leuk spelletje was met het draaiend… We moesten draaien en de beginletter toonde aan welk materiaal de hele mocht krijgen. Nog een beetje moeilijk, maar samen vonden we de correcte spullen… Een heel leuk spelletje was ook ‘ sprookjesklop’, waarbij we het juiste spookje mochten meppen!

Maar natuurlijk deden we nog veel meer… zoals luisteren naar spannende verhalen, een halloweenmaskertje maken, onze poppenhoek versieren,… 😉