Deze week gingen we eventjes themaloos aan de slag! We werkten een dagje rond vertellen… We begonnen met het vertellen over ons weekend, wat we superleuk vonden. We speelden een spelletje met vertelkadertjes, in minikaders zitten prentjes. Eerst bespraken we deze. Daarna speelden we het vertelspel, waarbij we een kadertje mochten omdraaien en iets over het onderwerp mochten vertellen. bvb Ik speel graag met de bal. Met de oudsten van onze klas, maakten we het nog wat moeilijker, want zij mochten 2 kadertjes kiezen om er iets over te vertellen. bvb Het meisje heeft het warm door de zon. De kleuters merkten dat de kadertjes wat aan elkaar kleefden… Juf legde uit dat er een magneetje inzit. Waarop ze de kadertjes probeerden aan mijn bureau te hangen… Op dinsdag leerden we tegenstellingen kennen met de hulp van een boek. Daarna speelden de jongsten eerst een spelletje in de kring en later kregen de oudsten er een moeilijkere variant op. Iedereen kreeg ook nog een weekje rond tegenstellingen, de jongsten onder ons moesten 4 tegenstellingen vinden, de oudsten 6. Woensdag mochten we natuurlijk sporten met meester Stijn en ook op vrijdag zien we meester terug in het zwembad. Donderdag staat volledig in het teken van nieuwe vriendjes en leren samenwerken… Drukke week dus! 😉