Deze week werkten we verder aan ons geschenkje voor onze papa’s.
Daarnaast werken iedere dag rond iets anders in de klas. Dinsdag begonnen we met vormen. De juf had blokken mee en we moesten deze omschrijven: bvb blauw, groot, dik en rond. We kregen ook opdrachtkaarten waarbij we de correcte blok moesten vinden. In de knutselhoek maakten we elk afzonderlijk een figuur met de blokken, waarvan de juf een foto maakte. Vanaf donderdag konden we onze figuur namaken met papieren figuren op te kleven. Donderdag werkten we rond wegen en ook vandaag werkten we eraan verder… We namen verschillende weegschalen waar en merkten dat hoe zwaarder het ding is, hoe hoger het cijfer werd. We vonden dat we met onze wip ook konden controleren wie zwaarder is en wie lichter. Dit deden we dan ook met zijn allen. We hadden ook 2keer het geluk dat er kleuterd evenveel wogen en dus onze wip mooi in balans bleef staan. Een hele leuke activiteit met superenthousiaste kleutertjes!