Vandaag hebben we er al de eerste week in de derde kleuterklas opzitten!!! We hebben al heel veel gedaan: ons symbool mochten we kiezen in een volgorde die bepaald werd door een doosje dat we vonden met een cijfer erin. Als hun cijfer overeenkwam met dat op de kaart van de juf, konden ze een symbool kiezen. We leerden ook de verschillende kalenders kennen en ons ochtendliedje zingen. We mochten de hoeken in de klas eerst vrij verkennen, op dinsdag maakten we kennis met de hoekenboom en de hoekenbandjes. In onze klas is er ook een computerhoek aanwezig, hier leren we deze week en volgende week mee werken! Op woensdag gingen we met meester Stijn naar de sportzaal en donderdag gingen we samen zwemmen. We maakten ook al een werkje in de taalhoek: evenveel stempels zetten als er letters in mijn naam zijn… Prettig weekend, allemaal!