Deze week werkten we op maandag en op dinsdag de testjes van Dudal af. Vooral de wiskundige testjes kwamen deze week aan bod. Het laatste uurtje op dinsdag mochten we extra turnen met meester Stijn en op woensdag gingen we met meester sporten in het Sportpark. Donderdag leerden we enkele nieuwe wiskundige spelletjes aan, waarbij we hoeveelheden moeten weergeven op verschillende manieren, maar ook reeksen moeten namaken of vormpjes gebruiken om een grotere vorm te vullen. We leerden deze spelletjes kennen in de kring en mochten er daarna natuurlijk mee spelen in hoekenwerk. Ook gingen we  zwemmen op donderdag en daar oefenen we al kikker-open-toe. Het is dan ook heel belangrijk om uw kleuter iedere week te laten meegaan, zo oefenen we regelmatig en zullen ze de techniek sneller beheersen! In de knutselhoek deden we al wat voorbereidend werk voor volgende week, ons projectweek. De basis voor ons knutselwerk werd al geschilderd volgende week moeten we deze natuurlijk nog versieren om tot een cool kunstwerkje te komen. Dit zal je kunnen bewonderen op ons kleuterforum volgende vrijdag om 14h. Welkom!!!