Op donderdagnamiddag gingen we voor het eerst naar het rusthuis. We maakten daar kennis met een 20-tal mensen, die daar wonen en 3 begeleiders. Nadat we iedereen goedemiddag hadden gewenst, begonnen we samen aan de activiteiten. Eerst warmden we ons op, met enkele rek-en strek oefeningen. Daarna speelden we spelletjes met de ballen. Wij liepen rond met de bal en gingen naar een bewoner, we gooiden de bal naar hen en zij gooiden terug. Daarna dribbelden we eens naar elkaar en de laatste oefening was dat zij de bal door onze benen mochten rollen. Daarna was het een showronde: wij toonden een dansje en zij toonden er dan ook eentje. Natuurlijk mochten we meedansen, als we het konden. Een laatste spel was de hoepeldans, wij liepen tussen de hoepels en moesten ook een high five of een vuistje gaan geven aan de bewoners rond ons, maar als de muziek stopte… zo snel mogelijk een hoepel zoeken!!! Als afscheid kregen we nog een lekker glaasje fruitsap of water. Het was een superleuke namiddag en een start van een leuke samenwerking!!! Hieronder enkele foto’s… meer foto’s kun je terugvinden op onze fb-pagina!