Onze klasweek begon op dinsdag, want op maandag hadden we een pedagogische studiedag!

Deze week leerden we een ritmisch liedje over de regen aan. We mochten hierbij onderandere huppelen doorheen de klas. We herhaalden onze themawoorden die in de kring hangen en de meeste kleuters konden ze vlotjes zeggen. We speelden een raadselspel, waarbij we slechts deeltje per deeltje het onderwerp zagen verschijnen. Daarop maakten we een puzzeloefening: we knippen een herfsttekening in stukken en moesten deze daarna terug maken… Voor sommigen was even gaan piepeloeren naar de prent voldoende, anderen hadden enkele extra hulpmiddeltjes nodig om deze taak tot een goed einde te brengen. Maar iedereen deed zijn best! Donderdag gingen we meten… in de kring namen we enkele spullen vanuit de hoeken om te meten met legoblokjes, daarna probeerden we een werkje uit!