Deze week begonnen we een nieuw thema, van 2019 naar 2020. Wat wilt dat eigenlijk zeggen, nieuwjaar? Waarom maken we een nieuwjaarsbrief? Op deze vragen zochten we samen een antwoord. We zijn ook heel druk bezig in de knutselhoek met het maken van onze nieuwjaarsbrief… In de letterhoek konden we onze fijne motoriek oefenen op de uitwisbare bordjes. Dat vinden we superleuk om te doen!  Deze week hebben we ook suikerwafels gemaakt! Eerst deden we een waarneming van de ingredienten en de nodige materialen. Hoe moeten we dit gebruiken? Waar leggen we dit aan? Hoe werkt het? We hielpen met de ingrediënten samen te brengen  en keken hoe het deeg ging rijzen door de gist. Daarna gingen de juffen aan de slag met de wafelijzers, terwijl wij werkten in de hoeken. We mochten allemaal een stukje proeven, de rest wordt verkocht op onze Warmste Boomgaard!

Prettig weekend!!!