Hallo hallo,

wat zijn we blij dat we weer ‘normaal’ naar de klas mogen gaan!!!!

De juffen en de meester van onze kleuterschool stonden samen klaar om met jullie kapoen het schooljaar in te vliegen!!!

We leerden elkaar weer een beetje kennen na de grote vakantie. En we maakten kennis met onze nieuwe klasvriendin en met onze nieuwe juf, want nu zitten we in het derde kleuter!

Deze week maakten we al kennis met onze klas en enkele van zijn hoekjes, met de hoekenboom waarbij we een hoek kunnen kiezen. Sommige hoekjes leren we stapsgewijs kennen, daar we hier al wat moeilijkere spelletjes mogen spelen.

We kozen natuurlijk allemaal een nieuw symbooltje en kregen meteen een stempel van ons symbool op onze hand. Een nieuwe stoel, een nieuw schriftje en een tussendoortjesdoos. Deze laatste kregen we bij een zoekspel, waar we eerst een vals koekje in de klas moesten zoeken en daarna een stuk fruit op onze kleuterspeelplaats. Welk fruit we moesten zoeken, dat besliste het rad!

Op woensdag gingen we voor de eerste keer sporten in de grote sportzaal, met meester Stijn. Wat vonden we dit leuk!!

En donderdag mochten we gaan zwemmen. We speelden eerst enkele spelletjes met meester en daarna mochten we vrij spelen in het water. Zo konden de meester en onze juf zien wat wij al allemaal durven… Volgende week gaan we weer zwemmen, joepie!!!