Deze week werkten we verder rond de herfst! We werkten nog verder op het digitaal bord, maar natuurlijk kregen we een andere opdracht aan het bord. We leerden rijmen in de kring en daarna konden we een rijmspel aan het bord spelen. We werkten ook weer met het opsplitsen van woordjes. Eerst sprongen we de lettergrepen in de hoepels. Zo konden we tellen hoeveel lettergrepen er waren. Daarna speelden we een lettergrepenspel bij de juf aan de tafel, in kleien groepjes. Hier konden we niet springen, maar namen we per lettergreep een nootje. We speelden ook een soort memoriespel, waarbij we onze eigen kaartjes moesten terugvinden tussen de andere. Ook een bingospel met het rad vonden we heel erg leuk! Een wedstrijdje met nootjes in de juiste volgorde en richting leggen, deden we ook in de hoekjes. In de knutselhoek konden we een eigen creatie maken rondom herfst. De meesten kozen voor de traditionele spullen, zoals een boom, een spin of een paddenstoel. Donderdag mochten we deze dan schilderen in de herfstkleuren. In de ontdekhoek konden we ook nog de herfstspullen sorteren. We konden ook nog verder oefenen met de getalbeelden tot 6 met nootjes of blaadjes in de bomen en met de wasknijpers aan de egeltjes. De boekjes die we vorige week in de bib kozen, vinden we heel leuk om te lezen. We mochten zelfs eens knus plaatsje zoeken in de klas, ipv gewoon op een stoeltje zitten. En natuurlijk hadden we nog veel meer leuke en leerrijke belevingen in onze klas, dat zie je aan onze foto’s!