Deze week begonnen we met een vragenlijst voor Sinterklaas en zwarte piet, want wij hadden toch wel veel vraagjes… De Sint heeft dit duidelijk gehoord via zijn spiekpietjes, want toen hij op bezoek kwam gaf hij de antwoorden op onze vraagjes. Bij meester Stijn oefenden we een moeilijk pietenparcours en daarom kregen we donderdag nog een pietendiploma. We speelden opnieuw een lettergrepenspel en daarna mochten we het zelf proberen om evenveel stempels te zetten als er lettergrepen zijn in het woord. We mochten ook onze zelfgemaakte snoep verpakken, hiermee moesten we rekening houden met de grootte van ons verpakpapiertje… We leerden ook reeksen aanvullen met felgekleurde blokjes om daarna de baard van de sint in een reeks van 3 kleuren te kleuren en we deden het allemaal heel erg flink. We luisterden ook nog naar enkele spannende avonturen van de spiekpietjes. En nog veel meer… maar het allerleukste was natuurlijk de komst van de sint!!! Die bracht ons een lekkere mandarijn en een heerlijk zakje koekjes EN we kregen een klascadeau: boomwhackers, dat zijn felgekleurde buizen die allemaal een ander geluidje maken! Tot volgende week!!!