De laatste volle week in onze klas. Een speciale week, want we nemen afscheid van de kleuterschool. We vierden ook de kapoenen die in de vakantie jarig zijn. We keken naar een filmpje hoe waterijsjes worden gemaakt in de fabriek en hoe we het thuis kunnen maken. Natuurlijk maakten we dit ook zelf op maandag en op donderdag mochten we ze dan opeten. Iedereen koos zijn eigen smaakje: fruitsap, fristi of cola.  Het was lekker, maar het was zo koud.

Op dinsdag mochten we op sportdag, de voormiddag viel voor ons letterlijk in het water, daar we normaal buiten gingen sporten. We hadden snel een alternatief van Joga-oefeningen, dansjes en spelletjes spelen klaar. In de namiddag mochten we met meester Stijn mee naar de sportzaal en konden in het ene deel werken met basketballen en verschillende doelen. In het tweede deel, konden we een groot parcours volgen, waarbij we konden klimmen, klauteren, glijden, springen, lopen, … naar hartelust. We vonden het een hele leuke dag!!!

In de klas hadden we op donderdag een spelletjesvoormiddag, waarbij we alle verschillende spelletjes mochten uitproberen. We hebben deze week ook een liedje aangeleerd en een dansje, dat werd gefilmd om dan op het einde te tonen aan de mama’s en de papa’s. Onze afstudeerhoedjes werden gemaakt, onze handtekening werd op onze diploma gezet, … Kortom, we zijn er klaar voor om afscheid te nemen van onze kleuterperiode! Maar we zullen zeker nog genieten en op dinsdag nemen we plechtig afscheid, zoals het hoort!!!