De laatste weekjes in de klas in het jaar 2023… En daar hoort natuurlijk de kerstsfeer en de nieuwjaarsbrief bij. We mochten dan ook de klas zelf versieren en hebben dan ook 3 grote bomen in onze klas staan, die we samen hebben versierd. De ene boom in de poppenhoek, mogen we iedere dag opnieuw versieren, de kerstballen en de slingers veranderen, zoals we het graag zien.

In de knutselhoek zijn we druk in de weer met onze nieuwjaarsbrief. En natuurlijk oefenen we ons versje heel erg vaak.

We leerden ook dat we een kleur kunnen mengen met wit, hoe meer wit we erbij deden hoe lichter onze kleur kwam. En wat gebeurde er als we zwart bij onze kleur mengden? Tja, dan werd ons kleurtje steeds donkerder.

Op woensdag gingen we met meester Stijn sporten in het sportpark. Daar maakte hij een uitdagende omloop, waarbij we mochten klimmen, glijden, springen, tuimelen, …. Dat was superleuk!

We hadden ook nog een jarige kapoen in onze klas. Saidullah mocht 5 kaarsjes uitblazen.

Tot volgende week…