Vorig weekend was ons hoogtepunt van al het oefenen… eindelijk mochten we onze dans laten zien aan de mama’s en de papa’s. En wat hebben we dit supergoed gedaan! Onze juf was alvast heel erg fier!!!

Vorige week konden we ook stempels verdienen op ons taaldiploma. We speelden verschillende spelletjes: de beginletter zoeken, woordjes naleggen, rijmwoorden zoeken, een letterbingo, 2 korte woordjes samenleggen tot een nieuw woordje en weten wat een letter, een woord en een zin is. Ook hier kregen we de tijd om het eerst te oefenen en daarna kwam de juf controleren. Wie het goed kon, kreeg een stempel op zijn/haar diploma.

Maandagnamiddag begonnen we aan een testjesweek. In de namiddag werken we allemaal tegelijk aan taal- en rekenoefeningen op blaadjes en in de voormiddagen speelden we individuele wiskundige spelletjes bij de juf.

Daarnaast luisterden we ook nog naar een nieuw Frans avontuur van Pistache en zijn vriendjes, die deze keer gingen logeren bij elkaar. We konden ook onze kleurrijke vlieg afwerken die we vorige week begonnen te maken in de knutselhoek. Daar gingen we aan de slag met een kartonnen rolletje en met draad. De vleugels zijn gemaakt van kraspapier, waar we zelf een tekening in mochten krassen.

Vrijdagvoormiddag mochten we opnieuw naar het eerste leerjaar. Daar kregen we een digitale les… (de foto’s volgen volgende week)

We kunnen helaas niet meer gaan zwemmen, want het zwembad is gesloten voor onderhoud. Gelukkig hebben we vorige week nog een superleuke afscheidszwempartij gehad!

Vorige week hadden we ook nog een jarige kapoen: Marie-Lou. Zij wou als een prinsesje de kaarsjes op de verjaardagstaart uitblazen. Hieperdepiep hoera!