Deze week werkten we het thema van de ruimte af. Op donderdag namen we het grote blad er weer bij, met alle vragen die de kleuters stelden in het begin van ons thema. Zo konden we aftoetsen of ze nu een antwoord hebben op hun vragen. En wat blijkt? Ja hoor, we konden alles beantwoorden!

Op maandag, dinsdag en woensdag was ik nog afwezig. Maar ik was heel erg blij dat ik donderdag de kapoenen terug mocht knuffelen!

We leerden nog de letter ‘R’ van dichterbij kennen en maakten er een werkje van. We speelden ook een nieuw spelletje ‘Froggit’, waarbij we onze kikkers veilig naar de overkant moeten zien te krijgen.

In de boekenhoek kunnen we nu ook enkele verhalen digitaal bekijken. Aan onze boekenboom hangen 4 verhalen over het thema dat we kunnen scannen en zo het verhaaltje kunnen beluisteren en bekijken. Superleuk om dit naast de klassieke boeken ook te kunnen doen.

We verwelkomden deze week ook nog een nieuwe klasvriend, Omar!

Tot volgende week!