Deze week begonnen we pas op dinsdag, maar het werd een drukke week met observatietestjes. Op dinsdag, donderdagvoormiddag en op vrijdag werden de kleuters individueel getest, met wiskundige begrippen zoals evenveel, meer, minder, bijdoen, wegdoen, tellen tot…, hoeveel zie je er in een oogopslag, … Op donderdagnamiddag hadden we een gezamenlijk moment waarbij we verschillen moesten zoeken, luisteren naar een verhaal en de gepaste prent zoeken, rijmwoordjes zoeken, hakken en ook plakken van woorden, woorden zoeken met dezelfde beginletter, … Het was een heuse karwei, maar we deden allemaal ons uiterste best en werden donderdagnamiddag dan ook beloond met een lekkere verrassing van onze juf. Op woensdag hadden we turnen, maar dit was deze keer met juf Eveline, want meester Stijn was mee met het 5de en het 6de leerjaar op bosklas. Op donderdag gingen we zwemmen en kregen we les van onze eigen juf. We oefenden verder op kikker-open-toe en kunnen niet wachten tot meester Stijn ziet hoe flink we verder oefenden. Volgende week gaan we aan het werk voor het cadeautje dat we op 9juni mogen geven aan onze papa, maar hierover zullen we ook niets vertellen, want cadeautjes geheim houden vinden we leuk! Vergeet niet dat we volgende week opnieuw pas op dinsdag starten met de nieuwe week, want op maandag is het pinkstermaandag.

Fijn weekend!