Deze week hebben een themaloos weekje, waarin we losse activiteiten hadden. We maakten kennis met de mini)loco’s in onze klas. Hier moeten we verschillende opdrachtjes vervullen. Bvb dezelfde zoeken. Het opdrachtblokje moeten we op het antwoordblokje leggen. Als we alles gedaan hebben, doen we de doos dicht en draaien we die om. Hebben we de opdracht juist? Dat zien we door de getoverde puzzel, die overeen moet komen met de puzzel op de kaart. We dansten deze week ook op ‘Warrior’, het WK-lied van onze Rode Duivels en hopen zo dat we ze naar de top dansen. We zochten in de klas ook naar verschillende vormen met onze speciale vormzoekglazen: welke spullen hebben de vorm van een driehoek of van een cirkel? We bekeken de gevonden spullen in de kring. Daarna gingen we nog wat verder met de vormen. We kregen opdrachtkaarten waarbij we de juiste blokken moesten zoeken. Sommige onder ons werkten al met een negatieve opdracht, bv een grote, dikke driehoek die niet blauw is. Dat was wel eventjes wennen. We speelden ook een luisterspel, waarbij we de geluiden moesten raden en de bijhorende foto zochten. We maakten ook nog kennis met de raamfiguren. Waarbij we met lijnen de stippen juist moeten verbinden met elkaar. Op donderdagnamiddag gingen we voor de eerste keer naar de bib te Kuurne. Daar maakten we eerst kennis met de bib en kwamen we te weten waar we allemaal een boekje mogen zoeken om mee te nemen naar de klas. Deze boekjes komen dan in onze boekenhoek terecht.