Deze week begonnen we met een sportieve maandag, want het was sportdag! Alle klassen genoten van verschillende leuke sportieve spelletjes en momenten. We mochten bumperhockey spelen, springen op een springkasteel, klauteren op een hindernissenparcours, spelen met de grote ballen, rijden op de easy-rides, spelen met de grote bouwblokken, evenwichtsoefeningen proberen, tikspelletjes spelen … Kortom het was een superleuke dag! Op dinsdag begonnen we met de gewone klasweek. We maakten kennis met het nieuwe thema ‘ROBOT’, waarbij we vertelden waaraan we dachten als we het woord hoorden, maar ook leerden we al nieuwe woorden kennen, zoals een tandwiel, een rupsband, … We keken ook naar een filmpje van een ROBOT die kan turnen, maar ook een ROBOTHOND die hielp de vuile was op te rapen. Woensdag gingen we sporten en speelden we verschillende spelletjes met de ballen en dansten we. Op donderdag konden we na een langere tijd nog eens de fietsjes en de grote blokken uithalen om tijdens de speeltijden te ravotten, want het zonnetje doet weer beter haar best! In de klas werkten we met de chroomebooks, speelden we een spel met vullen en uithalen en hielpen we de Bee-Bot om de robotjes naar de juiste plaats te brengen. We begonnen ook al aan ons cadeautje en versje voor vaderdag, want dit komt ook dichterbij! We hadden deze week ook enkele werkjes: lettergrepen klappen en kleuren, prentjes onthouden om ze erna weer te vinden tussen andere, richtingsspelletjes, exact dezelfde prent zoeken, …

Vergeet niet dat we volgende week pas op woensdag terug naar de klas komen.

Geniet van het verlengd weekend en van het zonnetje!